Focusaug17

NUCH Av-Zan-Iaz Gnistrende Focus Født 19.12.14.

Reg nr NO31334/15   HD: FRI B      AD : 0

Øyne: Katarakt ikke medfødt,Gonioskopi FRI .02.03.22. DNA:BBEE

Utstilling:3 x CERT 10  x 1 JKK ,4 x 1 UKK, 2 x 1 BKK, 24 x CK, 1 x Svenskt reserve CERT,3 x Reserve CERT, 2 x 2 BHK,7 x 3 BHK.2 x 4 BHK.1 x BIM BKK,1 x BIR og BIS UNGHUND.4 x BIR Junior,4 x BIS Junior 2 x BIM junior,3 x BIR , 3 x BIS valp

2 Premie BK Jakt ,Bestått Kvalifiserings prøven jakt

Fine Focus er en ung hanne som vi del eier med Marianne og Dag hvor han bor i hverdagen. Han er en harmonisk og herlig ung mann som det aldri er noe tull med. Sklir rett inn i flokken vår så det suser når han er her. Han gjør det meget bra på utstilling å er en morsom hund å stille ut. Han elsker å showe i ringen. Vi trener jakt også med han og han har foreløpig en 2 BK  Focus er klar for mer :-) Han har nå et flott valpekull etter seg med 7 hanner og 3 tisper. Blir så spennende å følge disse fremover. 2 av valpene er kjøpt av politiet for å gjøre en god jobb der. Dette blir det jo ekstra gøy å følge med på :-)Han er en meget behaglig hannhund som sklir rett inn i flokken her når han kommer. Gutta er beste kompiser selv om de ikke er sammen til daglig. Dette er kjempe deilig å gjør det så enkelt å trene de samlet hele gjengen vår :-)

 

 

 

 

 

Vi i Kennel Av Zan Iaz benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre forstå bruken av websidene våre. Ved å fortsette på sidene aksepterer du dette. Ha en fin dag!