NCH Av-Zan-Iaz Ypperlige Jonas Født 20.03.2012- 12.12.2022

Reg nr NO37791/12    BBEE ( kun sort)

HD : FRI A   Øyne: FRI 25.02.16

Utstilling:  3 x CERT, 2 X reserve CERT,2 & 3 ,1 x 4 BHK  BHK. 16 x CK,BIR ;BIG ;Beste Veteran,BIS JUNIOR,BIM BKK

2 x 2 premie klasse 1 LP .

Jakt: 2  premie AK , 1 premie BK

WT : 56 poeng BK

Bestått kvalifiseringsprøve jakt.

BIR ,BIG 1 BIS 3 - BIM valp 6 - 9 mnd.

Fineste Jonas har forlatt oss . For oss altfor tidlig bare 10.1/2 år gammel.Han fikk en sjelden lymfekreft syk dom tidlig i høst å vi håpet det skulle gå sakte Men nå gikk det dessverre ikke mer. Han har levd et litt annerledes liv her med oss som en familie og Nina og Joakim som sin egne ekstra familie. Når Nina har vært hjemme fra sjøen så har Jonas stor kosa seg sammen med henne. Han har vært en fanatisk hund som har funket så bra med både tispene og hannene her hjemme selv om han har vært de siste årene 14 dager her og 14 dager hos Nina. Han har gjennom livet sitt stor kosa seg med jakt og lydighet og har hatt beste kompisen Walker som han også alltid har vært kjempe glad for å treffe. En unik å herlig hund har sovnet inn Vi savner hgan så med alle hans bamser som han tauet rundt overalt .

Bilde over er Jonas 4 år  gammel..Han er Kjells nye trenings kompis. Målet er å trene han opp i  lydighet og jakt.

Blir spennende å se hva han kan tilføre oss videre. Han er en rolig å behagelig hund som forguder Kjell allerede og det er gjensidig. Kjell falt for han alt ved fødsel og var  veldig spent på hvordan han utviklet seg i valpekassen. :-)Det måtte bare bli de to .)PPåbildet uner er Jonas 2 1/2 år

Her er Jonas 8 mnd gammel Og bilde 2 er han 16 mnd.

Her er Jonas 11 uker og 3 dager.Bilde to er han 5 1/2 mnd. gammel. Hodet bildet er han  nesten 12 uker.

Her er Jonas 10 uker.

Bildet under Jonas ble BIR - BIG 1 - BIS 3 valp :-

Jonas er her 7 uker gammel.

 

 

 

Vi i Kennel Av Zan Iaz benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre forstå bruken av websidene våre. Ved å fortsette på sidene aksepterer du dette. Ha en fin dag!