Valpetreff for Dansende barna 09.01.11.

Endelig var dagen her hvor de to skjønne marsvina våres skulle komme på valpe treff. Utrolig gøy å se de igjen. Og gjett om de var blitt flinke begge to. Vi hadde tenkt å ha en økt ute med lydighet ,men når det begynte å regne ryddet vi stua for møbler å gikk inn. Det går jo veldig greit med to valper :-) Begge to er blitt noen skjønne små troll. Trygge å fine. Kommer bra på innkalling ,går pent på plass, finner på litt spik og er bare til å spise opp :-) Vi gikk igjennom på plass/kontakt trening, sitt  ,dekk ,stå bli og innkalling. Dette funket bra. :-)

Etter en del lydighet så så tente vi grillen og kosa oss med pølser og noen helt nydelige pølsebrød. Mmmmm. :-) Oste kake ble også fortært så man fikk nok i magen .Trolla bedrev da tiden med full lek med Mie. Det var kjempe gjensyn glede på begge sider. Etter lunsj klippet vi pelsen på begge to og klør.  Dette er jo en må ting for en amerikaner så dette må læres.

Etter dette tok vi alle med ut og viste et felt søk med Zaga. Dette er noe man lett kan trene på hjemme og samtidig har det kjempe gøy med hunden sin. Den trener også hodet masse med slik trening og blir mentalt sliten. Trolla var helt skutt i forhold til trening så de fikk ikke lov å prøve dette i dag. Tusen takk til begge familier for en nydelig jobb med barna våres. Begge har fått en god oppdragelse og er bare helt til å spise opp. Pene er de også :-)

 

 

Vi i Kennel Av Zan Iaz benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre forstå bruken av websidene våre. Ved å fortsette på sidene aksepterer du dette. Ha en fin dag!