02.10.2011. Valpetreff nr 2 for Dansende barna.

Med to valper i et kull så blir det jo ikke det største valpetreffet man kan tenke seg. Og når den ene ikke har mulighet så ble det bare Charmen og hennes datter Diva. Men du så gøy å se hvor langt den unge damen har kommet. Vi startet med å klippe henne før pelsen ble full av jord og og blader etter lek. Frøken Diva bærer navnet sitt med rette. Hun er en utrolig skjønn Diva. Hun er kjempe fin å klippe. Etter klippen startet vi med forskjellige lydighets øvelser.

Vi gikk igjennom på plass. Bli sittende og bli stående. Innkalling og hopp over hinder. Diva er en utrolig flink liten dame. Hun har alle øvelsen godt inne. Kjempe gøy å se.

Etter lydigheten grillet vi pølser og kosa oss. Å fikk god tid til mange forskjellige spørsmål som man lurer på. Etter dette gikk vi igjennom helse stell og enkle ting man kan gjøre selv hvis ulykken skulle være ute. Greie ting å vite om. Charmen stor kosa seg med datteren på besøk. Diva har blitt en helt utrolig nydelig ung dame. Med et veldig godt språk mot andre hunder. Når hun samtidig er blitt så flink i lydighet så er det virkelig gøy. Dere har vært kjempe flinke med henne . Tusen masse takk for at dere delte denne søndagen med oss og for at Diva har det så fint hos dere. :-)

 

 

Vi i Kennel Av Zan Iaz benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre forstå bruken av websidene våre. Ved å fortsette på sidene aksepterer du dette. Ha en fin dag!