NCH NUCH Av-Zan-Iaz Glimrende Lhea. BBEE.       (kun sort)  Født 03.01.07.-26.02.16 .HD fri A.

Reg nr 02366/07

Øyne : Fri 17.02.14                        

1 x 3 premie Elite ,2  x 1 Premie AK, 8 x 2 premie AK Jakt,1x 3 premie Ak,   3 BIS veteran. 2 x  BIS veteran,  1 premie BK Jakt ,3 x CERT ,BIR BIS 3,2 x ,BIM  3  x HP, 36 x CK ,   2 premie klasse 3 . 1 premie kl. 1 & 2  LP. , 2 x BTK ,1 x 3 BTK,valp ,3 x  BIR ,1 x BIG 1., 1 x BIG 2. , 1 x BIM.1 x BIM BKK..Res, cacib

Verdens beste Lhea ble dessverre syk med kreft rett før hun ble 9 år gammel. Hun har vært en fantastisk hund i alle de 9 årene og 2 mnd vi har levd med henne. Hun gikk i Elite på jakten ,klasse 3 i lydighet og Kjell har lært utrolig mye opp igjennom av denne flotte damen. En fantastisk mamma til sine valper og etter hvert en fantastisk bestemor  til sine barnebarn.Lhea var en hund vi stolte på i alle situasjoner. Trygg ,sterk ,snill og god mot alt og alle.4 ben godt plantet på jorden i alle situasjoner. Vi kunne ikke ønsket oss en bedre hund. Vi har nå 3 av hennes barnebarn fra datteren Zaga. Lheas gener er bare så utrolig flotte videre i både være måte ,jakt lydighet samt utstilling.Og for ikke glemme som familie hunder.Lheas personlighet vil leve videre her i huset . Men vi vil savne hennes bestemte væremåte med å gi klare beskjeder til oss hvis det var noe hun mente skulle være anderledes. Skøyer fjes  og rampe streker . Hun var den fødte leder her i huset og det er nå et stort hull her .Vi savner henne så masse den flotte jenta våres. Takk for alt du har gitt oss Lhea å sov godt .Vi vil aldri glemme deg.

Yppi. Så fikk vi kennelens andre NORSKE CHAMPION på samme sommer.rLhea gjorde det samme som sin mor .                 

NCH Av-Zan-Iaz Glimrende Lhea. For å få denne må man ha en 1 eller 2 premie ak jakt. Dette er ikke lett å få på samme hund både 1 el. 2 premie AK Jakt og NUCH utstilling så denne tittelen henger høyt. Men pøbelen klarte det hun. Så både mor og datter har tittelen NCH :-)

Kjell bestemte seg for å beholde en Kellie datter her hjemme. Han var en liten stund litt bekymret for om hun ville bli for rolig. Men hun har nå kommet seg til en 3 preimei i klasse 3 så viljen og evnen til å jobbe er der selv om hun har 4 ben veldig godt plantet på jorden. jakt er også noe hun setter stor pris på. Hun har nå flere 2 premier på AK jakt. Vi er jo nå klare for å få 2 første premier og komme oss over i elite. Blir spennende å følge Kellies datter oppover så nært. Kellie er jo Kjells øyesten så å beholde en datter hjemme er vel kanskje ikke det dummeste vi kan gjøre. Hmf. men bortskjemt det er hun.

Kjell trener henne  og dette elsker hun. Enten det gjelder feltsøk. markeringer med og uten skudd, vannapportering, dummies eller fugl.Jakt synes hun bare er kjempe gøy.  Det er helt utrolig hvordan hun sitter som limt på benet til Kjell allerede nå, når de går fri ved fot i lydighet. Har en mistanke om at han har smurt inn benet med pølse eller noe så

 

 

 

Vi i Kennel Av Zan Iaz benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre forstå bruken av websidene våre. Ved å fortsette på sidene aksepterer du dette. Ha en fin dag!