Tia & Nikita

   
NUCH Av-Zan-Iaz Frie Nikita Hd A 23.12.05-18.05.16  Reg nr 00479/06    ( BbEe)  Øyne fri 01.03.12

Hun har gjort det bra på utstillinger: . 8 x HP -27 x CK. 3 x CERT .BIM -5 x BIR Veteran 4 x BIS veteran, BIR & BIS Junior. BIM unghund -1 BTK. 1 x BIM,2x BIS valp. 1 x 2 BIS 1x BIM valp.

AK Working test 85 poeng :-) Nr 9 flatmesterskapet 2012

Nikita ble nr 4 i AK Working test med 83 poeng. Hun var ikke med på utstillingen på flat mesterskapet så derfor bare premiering i AK . Men en super dag :-)

Hun har 1 premie BK Jakt ,

Bilde av Nikita i vannet med dummien er det Anja - Kennel Kvasneset- som har tatt. Tusen takk for et nydelig bilde Anja. :-)

 

Nikita var en skjønn rolig og mild dame.Hun var veldig rolig ,akkurat som sin mor ,med bena godt plantet på jorden når det raste som verst rundt henne her.  Hun elsket å trene felt søk. Hun var glad i  jakt trening på dummyer og fugl . Markeringer med skudd elsket hun også. Jakt var noe som Nikita virkelig var i sitt ess i. Hele henne strålte at dette er bare kjempe gøy. Nikita var en hund som gikk løs overalt. Hun gikk aldri bort til noen hun ikke skulle bort til. Hun ble dårligere til bens høsten 15 og da ble hun med et stykke på sykkel tur for så å sette seg ned å vente til vi kom tilbake. Kom det andre med hund gående gikk hun bare ut i grøften til de hadde passert for så å sette seg i veikanten igjen å vente :-) Nikita har hatt 3 flotte valpekull. Det har blitt jevne og fine valper med et herlig vesen. Veldig like sin mor. De har også den samme elegansen som Nikita hadde. Som pensjonist har hun kost seg med trening  av jakt og det å kose med andres valper her i huset. Hun tok også på  seg ekstra mors rollen for Aqua.  Vi kommer til å savne den flotte jenta våres utrolig masse.  Det ble en brå slutt her. Hun begynte å halte mer på venstre bakben og vi sjekket henne med bilder tre uker før vi mistet henne. Da var det mye artrose på den vestre siden i hofta. Vi fikk lagt inn gull å håpet at det skulle ta den verste smerten. men hun ble bare mer å mer svak i benet. Så ble hun løpt ned / eller veltet ned av en av de andre ute i hagen på hytta og ville ikke belaste benet etterpå. Så da bar det avgårde til nye bilder akutt. Der viste det seg dessverre at benet var knekt tvert av og det var helt porøst og benkreft ble diagnosen. Så hun fikk sovne inn. Vi har mistet en utrolig flott dame på 10 1/ 2 år. Nikita vil alltid være i våres minne

Bildet under er tatt 14.08.11 Det er Chanel Nikita & Saga. Små jentene til Nikita er her snart  7 mnd.

 

 

 

Vi i Kennel Av Zan Iaz benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre forstå bruken av websidene våre. Ved å fortsette på sidene aksepterer du dette. Ha en fin dag!