A-Shane  20.01.86 - 27.12.98

Shane var min første hund alene. Der var jeg meget heldig . Han var en rolig flat som fungerte sammen med alle hunder. Han elsket å jobbe ute i skogen med rundering  feltsøk og sporsøk. Han gikk alltid løs og var en leder som det stod respekt av. Han slåss aldri.

Vi stilte han ut første gangen som valp og han ble BIS på sin andre utstilling. Han har mange 1,2 plasser med Ck fra utstillinger rundt om. Jeg gikk litt lei av av utstilling etter hvert og stilte han ikke etter han ble 5 år. Det skulle jeg nok gjort . Shane ble klubb mester i lydighet høsten –92 og agility  syntes han var kjempe gøy .

Han var en klok hund som fikk med seg det meste som vi snakket om. Det hendte de fikk lov til å gå og forsyne seg med en frukt når vi gav lov til det fra frukt fatet. Shane var veldig glad i pærer med eple som andre favoritt. Han forsynte seg feil en gang og gikk under bordet med eplet han hadde hentet seg. Da oppdaget han at han hadde tatt feil og tok med seg eplet og la det tilbake og tok en pære isteden!!! Han viste godt at det bare var lov å ta en Vi hadde en del slike aha opplevelser med han.

I mange år hadde vi marsvin ,kanin og kattene sammen med gutta. Disse små dyra kravlet rundt på de store hundene uten at det ble leet på et øye.

Shane ble pappa til et kull med valper. Frøya den ene datteren hans  som vi fikk sett litt til ble like rolig som sin far.

Shane ble en gammel mann på nesten 13 år.

Han var en meget flott og staselig hund i alle årene han levde.

Vi i Kennel Av Zan Iaz benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre forstå bruken av websidene våre. Ved å fortsette på sidene aksepterer du dette. Ha en fin dag!