Exlusive trolla født 25.11.20. 2 sorte tisper 1 brun tispe & 2 sorte hanner. Her er det lange vente lister så det blir ingen ledige valper.

27.11.20.Vi er litt usikre på den ene jenta her nå. Hun henger seg på puppen men det virker som næringen forsvinner rett igjennom. Vi krysser finger for at det snur i løpet av dagen. Resten av trolla legger godt på seg. Tia stor koser seg med de skjønne små. Her er gutt merket nakken og jente merket nakken.

26.11.20 Natten har vært ganske rolig . Jeg har ikke sovet noe men Tia har fått slappe av. Vi har fått ut to morkaker til. :-)Det er vi som har malt de med hvite prikker for å se forskjell på de. Ingen søvn foreløpig på meg så har ikke orket å begynne å ringe rundt. kan være jeg ikke får det til før i morgen. Må snart ha litt søvn :-)

25.11.20.Nå tror vi det er tomt her. Vi mangler 3 morkaker. men Tia er helt rolig nå. Kan gjemme seg en bak om ribbene. Men det får vi se utover natten. Det var 9 valper men dessverre mistet vi 4 stykker på vei ut. Veer gikk kjempe fint men de svelget for mye foster vann å ble kvalt . Posene røk på veien ut . Det er så trist når de er like hele og fine som de som klarte seg gjennom fødselen. Heldigvis er det ikke ofte man opplever dette for det er så trist. Men vi får glede oss med  de som er her. Det er nå 2 sorte tisper 1 brun tispe og 2 sorte hanner. Vi tar kontakt med de som er på valpelisten her i løpet av morgen dagen. Men det sier seg jo selv at det ikke er så mange valper å dele ut nå. Valpene koser seg med en meget rolig og herlig mamma Tia. Hun tar det nye livet med stor ro. Vasker og ordner. Stresser seg ikke opp :-) Her er mor og barn

Fødsel startet kjapt. Vi har nå 2 sorte tisper en brun tispe og sort hanne.Nå klokken 9.15 er tempen gått ned til 36,7. Tia er kommer i utblokkingen . Graver og ordner. Tempen skal som regel ned mot 36 før den går opp igjen å fødsel kan starte. Vi venter  Dette kan ta opp til 24 timer på noen.

Natten har vært litt mer ut å inn. Det presser på i magen nå så Tia må ofte ut. Og det er nok også en uro i kroppen som driver henne. Tempen er 37,2 nå klokken 5. Nå gikk hun å la seg litt i sengen min igjen . så vi får følge med gjennom dagen :-)

24.11.20 . I dag har jeg hatt senvakt å Kjell kom hjem når jeg dro :-) Tempen har holdt seg stabil gjennom dagen men kl 20 gikk den en tur ned til 36.9. Den har gått litt opp igjen nå kl 21.15. Vi har gått en lang å godt tur. Så vi får se hva som skjer gjennom natten om utblokkingen starter :-)

23.11.20. Det har vært en rolig natt. Maten spises hvis det er det hun har lyst på. Frokost i dag var en tykk skive med norwegian polar hunde mat . Fortært i sengen :-) Tempen har begynt å røre på seg nå. Den var 37,6 i går kveld. nå på morgenen er den 37,3 :-) Hun er veldig rolig så tror ikke det skjer noe på noen dager enda.

22.11.20. I dag måler prinsessen 80 cm på det tynneste og 89 cm på det tykkeste. Matlysten er ikke på topp. Hun spiser vom og pure natural vår for fra hånden min . Tørr foret kan jeg spise selv. Tygge ben går ned på høy kant da :-) Sprek på tur. :-) Tempen holder seg stabil foreløpig :-)

Da starter vi valpedagboken for Tia. Hun har flyttet inn på valpe rommet å tar livet med stor ro :-) Hun spiser godt koser seg på tur. Tempen holder seg stabil foreløpig på 38,3 . Vi kjenner det sparker i magen nå :-) Her er frøkna :-)

     

© 2020. All Rights Reserved. Kennel Av-Zan-Iaz

Vi i Kennel Av Zan Iaz benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre forstå bruken av websidene våre. Ved å fortsette på sidene aksepterer du dette. Ha en fin dag!