Søndag 03 juli var det tiden for det første  valpetreffet for Kjappe trolla Vi tok med de to Jagende  trolla også  :-) En dag som startet med regn som sluttet akkurat når vi startet var helt topp. Vi startet dagen med alle øvelsene man har på et valpekurs Vi gikk igjennom på plass sitt stå dekk kontakt hopp over hinder  før lunsj En helt herlig gjeng hvor alle har fått en god kontakt med sin valp Dere har vært flinke til å trene hjemme :-) 

 

Alle valpene funket godt å det er bare å trene videre hjemme :-) Etter en slik økt var alle kjempe slitne Både to og fir bente :-) Da tok vi lunsj med kake spising og skravling å delte sorger og gleder ved å ha valp Vi hadde også med en del fra Musti som alle kunne handle  til gode priser :-)

Etter en god pause viste vi gfelt søk og innlæring av dette . En morsom aktivitet som hele familien kan holde på med og som hunden blir mentalt sliten av :-) Ale hentet dummien villig å alle synes det var greit å komme å vise hva de har funnet :-)Bare å trene og kose dere videre . Tusen masse takk for den flotte jobben dere har gjort med valpene Husk det er bare å ringe for råd å hjelp videre :-) Neste valpetreff er når de blir unghunder og kommer i tenårene :-) Vi gleder oss til å se dere igjen da .

 

Vi i Kennel Av Zan Iaz benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre forstå bruken av websidene våre. Ved å fortsette på sidene aksepterer du dette. Ha en fin dag!