Søndag 12 september var det endelig tid for valpetreff nr 2 for Behaglige og Classiske. Noen var opptatt denne helgen med andre kurs og høst ferier Og Koronaen slo jo til slik at 3 familier måtte melde avbud pga positive tester. Men 5 troll møtte her med sine familier :-)

Vi startet dagen med felt søk og innlæringen av dette. Alle fikk prøve og alle var flinke Kjempe gøy. 

 Etter denne økten hadde vi en lang  trenings økt med forskjellige lydighets øvelser. Kort oppsummert så var vi igjennom alt vi har på et unghund kurs . Så både to og firbente var ganske så slitne etter dette :-) En utrolig fin kontakt mellom hund og fører Å alle ungdommene funket kjempe bra. Med 5 unge hanntroll å ikke antydning til gnisninger  så er det jo fantastisk. Alle hundene er blitt godt sosialiserte og og alle har fått god trening og er kommet lang. Alle hadde en fantastisk fin kontakt med sin hund. Det er så deilig når vi ser at hundene har det så flott :-)

Etter denne økten ble det pause med grilling kakespising Handling hos Musti til gode priser samt skravling å deling av gleder og sorger :-) Vi avsluttet dagen etter en god pause med en siste innspurt med mer info om helse stell og hva man kan fikse selv . og hva man ,må få hjelp av veterinæren til :-) Så var det klipp av pels og klør. Tusen masse takk for at dere tar så godt vare på "valpene" våres :-) Husk det er bare å ringe 24 timer i døgnet hele hundens liv for hjelp å råd :-)

Vi i Kennel Av Zan Iaz benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre forstå bruken av websidene våre. Ved å fortsette på sidene aksepterer du dette. Ha en fin dag!