Søndag 06.01.19 var det endelig tiden for det første valpetreffet for Winnende trolla våres. det var 5 troll som hadde mulighet til å dele denne flotte dagen med oss.Vi startet dagen med alle lydighets øvelsene vi har på et valpe kurs. Vi lærer jo ikke alt dette på en dag men smaker på alt slik at alle kan trene videre hjemme. Å jammen var de flinke de små trolla våre. En utrolig fin kontakt har alle fått med sin skjønne valp :-)

Norah var kjempe glad for å se igjen trolla sine. Hun ordnet og styrte og kjente igjen alle. Og alle ble sjekket grundig:-) Etter en god trenings økt på godt å vel 1 1/2 time var alle veldig slitne i hodet. Da fikk de leke litt sammen løse. Det var populært. Så var det pølse grilling og kake spising på oss. Samt utstyr fra Musti for de som ønsket dette.

 Etter denne pausen viste vi  felt søk og innlæring av dette. Trolla løp villig ut å hentet . men innkomsten er litt å jobbe med. Men jammen klarte de dette bra også. bare å kose seg å trene hjemme videre. Ring for hjelp å råd på veien. Tusen masse takk for en fantastisk jobb dere legger ned i "barna " våres. Og tusen takk for at dere delte denne søndagen med oss. :-)

Vi i Kennel Av Zan Iaz benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre forstå bruken av websidene våre. Ved å fortsette på sidene aksepterer du dette. Ha en fin dag!