Søndag 13 oktober ble det endelig valpetreff her for W X og Y trolla. Det skulle jo vært for en mnd siden men med denne hundesykdommen som går så ble det  utsatt- dessverre var det mange som ikke hadde mulighet nå. Det var Xelente Nicco , Ytende Lui Ytende Dina og Ytende Alfa som hadde tid til å være med å dele denne søndagen med oss. Vi fikk strålende vær og utrolig flinke tennåringer som har jobber bra hjemme her :-) Vi startet med forskjellige lydighets øvelser å alle var utrolig flinke. 

   

Etter en god økt med lydighet trening viste vi felt søk og innlæringen av dette. Alle fikk prøve seg og alle søkte kjempe fint og hentet dummien :-) Bare å fortsette å trene hjemme . Dette synes alle var kjempe gøy :-)

Etter en god trenings økt med felt søk så tente vi grillen å kosa oss med mat kake og prating. Så var det en gjennomgang av helse stell og ting man kan fikse selv samt rår hva man gjør hvis ulykken skulle være ute med både kutt skader ormbitt halelammelse o.s.v  Etter denne økten ble det en ny runde med lydighets øvelser. Å da var det slutt kjørt etter hvert for de skjønne tennåringene.  :-) Husk det er bare å ringe oss for hjelp å råd videre :-)Tusen takk for en flott søndag og for at dere tar så godt vare på "barna " våres :-)

Vi i Kennel Av Zan Iaz benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre forstå bruken av websidene våre. Ved å fortsette på sidene aksepterer du dette. Ha en fin dag!