Søndag 14.06.20 Var det det endelig klart for det første valpetreffet for Åpenbare trolla og Attraktive trolla våres :-) 

Dagen opprant med strålende solskinn.og egentlig altfor varmt. 13 troll av 18 hadde mulighet å dele dagen med oss :-)Men vi gjorde det beste vi kunne ut av det med å holde valpene  mest mulig i skyggen .

Vi startet med alle øvelsene man har på et valpekurs som sitt , bli sittende ,på plass . stå ,dekk , Kontakt  og innkalling. Alle har øvd så bra med sin valp og det er så morro å se :-)

 
 

Vi måtte ta en pause midt i da var trolla helt slutt kjørte i varmen. men da kosa vi oss med kaker og grilling samt utstyr fra Musti for de som ønsket det. Og for ikke glemme. Delte gleder og sorger ved å har et troll i huset :-)

Vi startet opp igjen etter en lang og god pause med å vise felt søk og innlæringen av dette. Valpene sov så  og var slitne så de fikk ikke prøve i varmen. Men prøv hjemme. og kos dere med å trene. Husk det er bare å ringe for råd å hjelp . Å kom gjerne på mandager her for mer trening :-) Tusen takk for at dere  gir trolla våres så gode hjem med masse kjærlighet å trening :-)

 
   

Vi i Kennel Av Zan Iaz benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre forstå bruken av websidene våre. Ved å fortsette på sidene aksepterer du dette. Ha en fin dag!