Tidligere valpekull

 

 

Resten av bildene er lagt ut på face under Anita Iversen . i en mappa som heter valpetreff Posetive og Qule . det blir for mye bilder på nettsiden så må begrense litt dessverre .

Søndag 26 mai var det endelig dagen for det første valpetreffet for Posetive & Qule trolla her  :-) 9 troll hadde mulighet å dele denne varme og flotte dagen med oss. Vi startet med å gå igjennom alle øvelsene vi har i klasse 1. som kontakt ,på plass , sitt dekk stå . samt bli med disse øvelse. Og for ikke glemme -  Den viktigste av alle - Innkalling :-) Alle funket kjempe fint å har en god kontakt med sin valp. . Vi var også innom håndterings øvelsen og pasiviserings øvelsen. Alt står godt beskrevet i kompendiet alle fikk med seg   :-).

Etter dette var både 2 og 4 bente ganske så pumpet. Det var kjempe varmt og de ble veldig slitne. :-) Da tente vi grillen og kosa oss med det å nystekte vafler . Etter en god lang pause viste vi felt søk og innlæring av dette. Valpene var veldig slitne men de prøvde og noen fikset det fint mens noen var utslitte :-) Men tren på dette hjemme. Det er så gøy å holde på med :-)Husk det er bare å ringe oss for råd å hjelp videre. Takk for de flotte jobben dere har gjort med trolla våres. :-)

Søndag 14.04.24 var det valpe/Ungdomstreff for Lojale ,Modige og Nysgjerrige trolla.  

En flott gjeng delte denne søndagen med oss :-) Vi startet dagen med å gå igjennom alle øvelsene som er i klasse lydighet. Alle har gjort jobben hjemme og alle funket kjempe fint. Det var god kjemi mellom hund og fører :-) Etter nesten 2 timer med dette prøvde vi oss på søk. Å jammen løp alle ut lette og fant . Litt jobbing med avleveringene må noen gjøre men dette synes de var gøy.

 

           
   

 Etter dette var både hunder og to bente ganske så slitne. Da fyra vi grillen og kosa oss med grill mat og kaker til dessert :-) Godt å dele positive og negative sider sammen også.:-)

      
   

 Vi avsluttet dagen med en runde med helse stell som alle kan fikse selv :-) Så klippet vi alle sammen . Så det var en stilig gjeng som takket for seg. TUSEN MASSE TAKK For den flotte jobben dere gjør med trolla våres. Husk det er bare å ringe for råd og hjelp videre også.  

 

S

Søndag 01.04.24. var det klart for det første valpetreffet for Oppmuntrende trolla. 6 av 8 troll hadde mulighet å dele denne dagen med oss her:-)

Vi startet dagen med alle øvelsene man har på et valpekurs. Vi har vært igjennom kontakt ,på plass, sitt dekk,stå ,gå på plass , innkalling og  hådterings øvelser . Etter en times trening var valpene helt utslitt :-)Mye å lære på kort tid men alle fikk det godt til så det er bare å trene videre hjemme. Dere er godt på vei. Å det er så deilig å se. 

Etter denne økten lot vi valpene få hvile. Vi tente grillen å kosa oss med grill mat og kaker å det å få byttet gleder med å ha en liten valp :-) Og alt annet de finnet på :-) Etter en god pause så viste vi innlæring av felt søk og hvordan det er ferdig utlært. Alle har fått med seg "bruksanvisning" på dette så det er bare å begynne å trene hjemme. Man knytter valpen så til seg med dette . Og den blir mentalt veldig sliten :-) Den får brukt hode på en god måte . Det er bare å ringe når det stopper opp. :-)

 

Vi fikk sjekket alle klør og har hatt en fantastisk dag sammen med alle trolla. Luna synes også det var gøy å se de igjen. Så var hun ferdig :-)Husk det er bare å ringe oss for råd å hjelp videre, Vi har gratis kurs her hver mandga videre for Av-Zan-Iaz hunder for de som har mulighet til å delta her . Takk for at dere tar så godt vare på bebyene våres :-) 

Av-Zan-Iaz Qule født 26.03.24

Etter Av-Zan-Iaz Classiske Wilma og  NUCH  Rudskog`s Crash Boom Bang (Asbjørn)

 • Av-Zan-Iaz Qule Birk  NO36215/24        Leverbrun
 • Av-Zan-Iaz Qule Luna NO36216/24       leverbrun
 • Av-Zan-Iaz Qule  Lexie  NO36217/24              Leverbrun
 • Av-Zan-Iaz Qule Bellatrix   NO36218/24     Leverbrun
 • Av-Zan-Iaz Qule Mistie   NO36219/24    Sort
 • Av-Zan-Iaz Qule Millie  NO36220/24      Sort
 • Av-Zan-Iaz Qule Arwen   NO36221/24              Sort
 • Av-Zan-Iaz Qule Myte NO36222/24        Sort
 • Av-Zan-Iaz Qule  Hera Minerva NO36223/24                Sort
 • Av-Zan-Iaz Qule Frida    NO36224/24          Sort

Positive trolla født 03.02.24. Etter Av-Zan-Iaz Exlusive Wimsy og NUCH Av-Zan-Iaz Gnistrende Focus

 • Av-Zan-Iaz Positive Velma NO34485/24
 • Av-Zan-Iaz Posetive Ronja NO34486/24
 • Av-Zan-Iaz Posetive Chica NO34487/24
 • Av-Zan-Iaz Posetive  Saga NO34488/24
 • Av-Zan-Iaz Posetive Tina NO34489/24
 • Av-Zan-Iaz Posetive Vera NO34490/24
 • Av-Zan-Iaz Posetive Marvin NO34491/24
 • Av-Zan-Iaz Posetive Tajo NO34492/24
 • Av-Zan-Iaz Posetive Bongo NO34493/24

Vi i Kennel Av Zan Iaz benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre forstå bruken av websidene våre. Ved å fortsette på sidene aksepterer du dette. Ha en fin dag!